Jornada sobre Desmedicalització i bones pràctiques per a la nostra salut

Dissabte 8 de febrer es va celebrar la jornada sobre Desmedicalització i bones pràctiques per a la nostra salut, sota el paraigües del Consell de Salut del Districte de Gràcia.

La salut de les nostres veïnes i veïns és important per a nosaltres. Els entorns, les pràctiques saludables, la contaminació de l’aire, els equipaments sanitaris necessaris, la salut comunitària,…

Diferents temes es treballen de la ma de les professionals sanitàries mitjançant el consell de salut del districte i en les diferents Taules de salut comunitària que s’han anat construint, de tal manera que a dia d’avui en tots els barris del districte, junt amb les entitats i els serveis socials s’hi treballa.

Fa uns mesos es va acordar treballar la preparació d’una jornada sobre desmedicalització i aquest cap de setmana ja està aquí: la Jornada sobre Desmedicalització i bones pràctiques per a la nostra salut.

Un espai de treball, aprenentatge i sensibilització que va comptar amb persones expertes sobre la medicalització de la vida. 

Pots consultar el programa de la jornada clicant aquí.