Renovació de l’Equip Coordinador de Gràcia en Comú

El passat divendres dia 9 de novembre l’assemblea de Gràcia en Comú va celebrar un plenari en què, a més de començar a treballar les propostes referents al districte per a les properes eleccions municipals, es va realitzar la renovació de l’equip coordinador.

Tal i com estableixen els documents organitzatius de Barcelona en Comú, calia renovar alguns representants de l’assemblea ja que els anteriors havien complert el termini màxim de dos anys establert.

Totes les persones que s’havien presentat per participar a l’equip coordinador de Gràcia en Comú van ser escollides per unanimitat en una votació per llista oberta. D’aquesta manera, el nou equip de coordinació queda compost per la Júlia Miralles de Imperial, com a representant de Gràcia a la Coordinadora de Barcelona en Comú juntament amb la Cristina Carrera escollida anteriorment; la Núria Viladomat, com a representant de l’assemblea a la Territorial de Barcelona en Comú, en conjunt amb en Jeffrey Massana escollit anteriorment; en Pepe Ferreras, com a vocal de logística; la Marina Fàbrega, com a vocal de programa; i en Yusef Quadura Izquierdo, com a vocal de comunicació i encarregat de la Coordinació General de l’assemblea juntament amb les dues representants de Gràcia a la Coordinadora. A més, formen part de l’equip de coordinació totes les Conselleres de Districte de Gràcia de BComú per tal de garantir una relació fluida entre l’assemblea i les persones que la representen a la seu de la Plaça de la Vila.