Suport a la Plataforma Riera de Cassoles


La Plataforma Riera de Cassoles planteja canviar el nom de l’Avinguda Príncep d’Astúries pel seu nom original, Riera de Cassoles. Han fet una gran feina recollint les signatures (quadruplicant les necessàries).

Un cop recollides les signatures, els activistes han decidit reunir-se amb tots els grups polítics per explicar el perquè del canvi i demanar-los-hi el suport.

El passat 12 de juny, en la reunió amb Gràcia en Comú, la plataforma va recollir el suport de la nostra organització. Posteriorment el plenari de Gràcia en Comú va ratificar el posicionament. Tot el suport a la proposta de Riera de Cassoles! I si pot coincidir amb la inauguració d’aquesta via en remodelació, fantàstic!

La proposta es va presentar al Consell Plenari del districte de Gràcia del 4 de juliol, en un punt a l’ordre del dia – propostes d’accord des de la ciutadania – i va rebre el vot favorable de Barcelona en Comú, PDCat, ERC i CUP, i el vot negatiu de PSC, PP i Ciutadans. És la primera iniciativa ciutadana que ha introduït un punt en l’ordre del dia d’un plenari.

S’haurà de presentar també al consell plenari de Sarrià-Sant Gervasi, i després passarà a la ponència de Nomenclator de Barcelona, on es prendrà la decisió final sobre el canvi de nom.

Una bona iniciativa treballada des de la ciutadania!